fbOrele de funcționare: Luni - Vineri 09.00 - 17:00 și Sambătă 10:00 - 15:00

  Magazin

Cine Santem

             rug_store_thessaloniki

Handmade carpets e-shop - CarpetU2

Magazinul on-line de covoare manuale CarpetU2 este noul concept al companiei Taba Tabaee, care are sediul central in orasul Kermanshah, Iran și sucursala in Salonic.Firma se ocupa cu vanzarea cu ridicata și cu amănuntul de covoare persane lucrate manual din anul 1990. Marea varietate de covoare din colectia noastra, calitatea și autenticitatea acestora reprezinta o noutate in comertul electronic European. Preturile foarte mici pe care le oferim, datorită faptului ca importam direct covoarele din Iran (Persia), fără intermediari, au condus la un interes tot mai mare in randul clienților noștri nu numai în Grecia, dar si în toată lumea.

Din aceasta cauza am creat magazinul electronic CarpetU2.Cu garanția oferita de firma Taba Tabaee și datorita calitatii constante a produselor și serviciilor, va oferim acum posibilitatea de a achizitiona covoare lucrate manual din întreaga lume.Toate covoarele sunt însoțite de un certificat de autenticitate semnat de către Yazdan Taba Tabaee, fost evaluator de covoare la Muzeul de Arta din Teheran.

Unul dintre cele mai importante principii ale filozofiei noastre este perfecțiunea.Din acest motiv, magazinul nostru on-line vă garantează achizitii efectuate rapid, ușor și mai presus de toate în condiții de siguranță maxima.Din dorinta de a construi relații bazate pe încredere cu clienții noștri,va prezentam gama noastra de covoare insotite de o multime de fotografii executate de profesionisti, care,va redau fidel imaginea fiecarui covor in parte, asa cum il veti vedea acasa la dvs.