fb

Modalitați de Plata

Plăți efectuate prin carte de credit / PaypalPlățile efectuate la magazinul nostru electronic prin card de credit sunt realizate prin intermediul PayPal, sistemul de plăți cel mai sigur din lume.Alegand ca modalitate de plata cardul dvs. de credit,dupa ce ati terminat achizitiile si ati completat datele unde produsele vor fi livrate,veti merge la pagina securizata a PayPal pentru a finaliza tranzactia, in condiții de siguranță și confidențialitate.

Paypal accepta toate cardurilor de credit si de debit și plata se poate face:

  1. Prin cardul dvs. de credit în sistem Paypal fără a crea un cont
  2. Folosind contul dvs avut la PayPal

Odată ce tranzacția este finalizata, veți primi un mesaj de confirmare a comenzii dumneavoastră de la noi dar și de la paypal si procesul de expediere a bunurilor va începe imediat.

În nici un caz, magazinul on-line CarpetU2 și nimeni dintre reprezentanții săi nu vă va cere detalii despre cardul dvs. și nu va accepta niciodată să facă achiziția în numele dvs. folosind cardul pe care-l detineti.


Depunerea banilor in cont bancar

După completarea comanzii on-line va trebui să depuneți suma totală în contul bancar al societății în termen de cinci (5) zile lucrătoare.Pentru a începe imediat procesul de expediere va trebui să ne trimiteți dovada transferului bancar efectuat ori prin fax la +302310 302600 sau e-mail info@carpetu2.com.În caz contrar, expedierea se va efectua după ce banii vor intra in contul nostru.

Puteți depune banii intr-unul din urmatoarele conturi:

Piraeus Bank (pentru plati in RON):  • Număr de cont: 5220094750367
  • IBAN: GR92 0172 2200 0052 2009 4750 367
  • BIC/Swift Code: PIRBGRAA
  • Nume Beneficiar: CARPET U2 MONOPROSOPI IKE
  • Adresa băncii: Strada Amerikis Nr.4, CodPoștal 10564, Atena, Grecia

Drept justificare pentru efectuarea platii vă rugăm să folosiți codul comenzii dvs, care vă va fi trimis prin e-mail.
Suma totală va fi indicata în mod automat atunci când vă alegeți transferul bancar ca metodă de plată. Cheltuielile de transfer sunt suportate numai de cumpărător.

Plata prin numerar la livrare

Alegand ca modalitate de plata plata prin numerar la livrare,imediat ce comanda dvs a fost finalizata, marfa va fi expediata dupa ce in prealabil vom lua legatura cu dvs.pentru confirmarea adresei la care trebuie livrat obiectul comandat.Plata se face in numerar,in momentul livrarii. Taxa de livrare : cash on delivery este de 20 Euro (the fee in other currencies depends on the daily exchange rate).