fbOrele de funcționare: Luni - Vineri 09.00 - 17:00 și Sambătă 10:00 - 15:00

  Magazin

Modalitați de Plata

Plăți efectuate prin carte de credit / PaypalPlățile efectuate la magazinul nostru electronic prin card de credit sunt realizate prin intermediul PayPal, sistemul de plăți cel mai sigur din lume.Alegand ca modalitate de plata cardul dvs. de credit,dupa ce ati terminat achizitiile si ati completat datele unde produsele vor fi livrate,veti merge la pagina securizata a PayPal pentru a finaliza tranzactia, in condiții de siguranță și confidențialitate.

Paypal accepta toate cardurilor de credit si de debit și plata se poate face:

  1. Prin cardul dvs. de credit în sistem Paypal fără a crea un cont
  2. Folosind contul dvs avut la PayPal

Odată ce tranzacția este finalizata, veți primi un mesaj de confirmare a comenzii dumneavoastră de la noi dar și de la paypal si procesul de expediere a bunurilor va începe imediat.

În nici un caz, magazinul on-line CarpetU2 și nimeni dintre reprezentanții săi nu vă va cere detalii despre cardul dvs. și nu va accepta niciodată să facă achiziția în numele dvs. folosind cardul pe care-l detineti.


Plata prin numerar la livrare

Alegand ca modalitate de plata plata prin numerar la livrare,imediat ce comanda dvs a fost finalizata, marfa va fi expediata dupa ce in prealabil vom lua legatura cu dvs.pentru confirmarea adresei la care trebuie livrat obiectul comandat.Plata se face in numerar,in momentul livrarii. Taxa de livrare : cash on delivery este de 25 Euro (the fee in other currencies depends on the daily exchange rate).