Modalitați de Expediere

Livrarea Produselor

Livrarea comenzilor efectuate în magazinul nostru on-line este realizata în colaborare cu firmele de curierat TNT si UPS si DHL.

Odata ce comanda dvs. este inaintata firmei de transport veti primi un e-mail de la noi prin care va informam ca obiectul comenzii dva a fost predat firmei transportatoare si odata cu aceasta va vom comunica si numarul avizului de insotire (Air Way Bill) in baza caruia va puteti informa in orice clipa de evolutia traseului parcurs al coletului. Livrarea se face la domiciliul dvs, la adresa pe care ați declarat-o in comanda.

DHL TNT UPS

Country Courier Delivery Cost
Greece ACS 1-2 days Free
Cyprus TNT/UPS/DHL 1-2 days Free
Europe TNT/UPS/DHL 2-7 days Free
Europe DHL Express 1-2 days 35€
Rest Countries 7-10 days 70-100€

Timp de Livrare

Comenzile sunt considerate gata de livrare imediat ce s-a depus suma convenită si s-a trimis dovada plății. În cazul platii prin numerar la livrare (Cash On Delivery) înainte de a începe expedierea trebuie facuta o confirmare telefonică a datelor Dvs.În cazul în care acest proces este completat pana la ora 12.00 a.m, comanda dvs. va pleca în aceeași zi.În caz contrar, comanda va fi expediata în următoarea zi lucrătoare.

Romania si restul tarilor Europene: 3-6 zile
În afara Europei: va rugam sa ne contactati

Costurile de expediere

Expedierea in Romania si restul tarilor Europene este gratuita.
Pentru a vedea costul expedierii in alte țări alegeti orice covor va place si observati pretul inscris in campul: "Cost Transport", detaliat, pentru fiecare tara in parte.
Aceste costuri sunt independente de greutatea produselor. Pentru expedieri către țări din afara UE pot fi percepute si taxe vamale.